ANANAS Aynalı Uçan Raf

ANANAS Aynalı Uçan Raf

Günümüzde çevreye duyarlı ve doğal malzemelerle üretilen ürünlere olan talep hızla artıyor. Bu noktada masif meşe ağacından hiçbir yapıştırıcı kullanılmadan ve tamamen mekanik birleşimler ile üretilmiş ANANAS aynalı uçan rafları, pratik montajı, estetik görüntüsü ve ergonomik yapısı ile 3 farklı boy alternatifi ile kullanıcılara sunuluyor.

Kolay Montaj

Ananas rafları, kolay montaj özelliği ve yumuşak form geçişleriyle öne çıkar. Bu form geçişleri ürüne ergonomi ve estetik özelliği katar. Ananas rafları, geleneksel yapıştırıcıları tamamen ortadan kaldırarak ürünlerin birbirine geçişi ile gerçekleşen özel bir montaj sistemine sahiptir. Bu özellik, ürünün taşınması aşamasında düz bir paket oluşturmayı mümkün kılar. Ürününü, Ananas’tan tamamen basit montaja hazır şekilde teslim alan kullanıcılar, kendi montaj deneyimlerini pratik şekilde yaşayabilirler.

Pratik Kullanım

Aynalı Ananas rafları, sadece raf olarak değil, aynı zamanda ayna ve askılık fonksiyonlarını da üzerinde taşıyor. Rafın içeri doğru hafifçe gömülü olması, üzerine koyulan eşyaların duruşunu kolaylaştırır. Ayrıca, alt kısmında bulunan özel tasarım askılar sayesinde, askılık görevini de üstleniyor. Aksesuar, şapka veya çanta gibi eşyalarınızı kolayca asabilir ve düzenli bir görünüm elde edebilirsiniz. Çok fonksiyonlu Ananas aynalı raf, estetik, depolama ve organizasyonu tek bir üründe ortaya çıkarıyor.