Ananas Yılbaşı Koleksiyonu

Yılbaşı ağaçlarımız, Toroslardan gelen sedir ağaçları ile bu sene yeniden hayat buldu. Sedir ağaçları parfümsü ve rahatlatıcı kokusu ile öne çıkar. Bu özelliği mekanlarınızda varlığını hissettirirken, aynı zamanda doğal yağı sayesinde termit, güve vb. haşereleri kendinden uzaklaştırır. Böylelikle kendini yıllarca zarar almadan koruyabilir. 

Yılbaşı ağaçlarımız, köknar ağacından soyutlanan fir, sedir ağacından soyutlanan cedar ve ardıç ağacından soyutlanıp tasarlanan juniper olmak üzere 3 farklı modelden oluşuyor. Pirinç ve bakır kaplamalı metal detaylar ile çeşitlendirilmiş ağaçlarımız yeni yılda olduğu kadar sonrasında da mekanlarınıza eşlik edecektir.Her yılbaşı ağacımız desen, doku, renk tonu ve damar yapısı bakımından farklıdır. Sevdiklerinize sıradan bir yılbaşı hediyesi almak yerine, eşsiz birer yılbaşı ağacı hediye etmek onlara verdiğiniz değeri daha anlamlı kılacaktır.

 Ağaçlarımızı EDGE Tepsilerle beraber sehpalarınızda şık bir dekoratif ürün olarak sergileyebilirsiniz. Aynı zamanda yılbaşı sofralarınızın dekorasyonu için de tercih edebilirsiniz.



     +Satın al  Eğer kalabalık bir set isterseniz, sizler için düzenlediğimiz MULTİ SET’i inceleyebilirsiniz.


MUTLU YILLAR

Ananas Ailesi