ÇERÇEVELER VE AYNALAR

Ananas Design + Crafts, el yapımı ahşap çerçeve ve aynalarını, anılarınızı sergileyebileceğiniz ve mekanlarınıza estetik katabileceğiniz formlarda tasarladı. Farklı renkleri, boyutları ve formlarıyla beraber her mekana uyum sağlayabilen aynalar ve çerçeveler evlerde, restoranlarda, otellerde, ofislerde, kafelerde dekoratif amaçla kullanılabilir.

Ananas renkleri olan Raw, Honey, Forest ve Dark alternatiflerine sahip olan çerçeveler, Edge ve Regular olarak iki farklı modelden oluşuyor. Masif meşeden üretilen çerçeveler, özel birleşim detayları ile öne çıkıyor. Edge ve Regular çerçeveler farklı mekanlara daha uyumlu hale getirebilmek adına istenilen ölçüde özel üretim olarak Ananas’tan çıkabiliyor.

Tıpkı çerçeveler gibi, Edge ve Regular olmak üzere iki farklı modele sahip olan aynalar, çok amaçlı kullanım alanlarında hem dekoratif hem işlevsel amaçlı kullanılabilir. Oturma odalarında odak noktası oluşturabilir, derinlik katabilir ve daha aydınlık bir ortam yaratmak için ışığı yansıtabilirler. Yatak odalarında giyinme aynası olarak kullanılır ve odaya estetik bir dokunuş katar. Banyolarda lavabo veya makyaj masasının üzerine yerleştirilerek işlevsel kullanım sağlarken, küçük mekanların daha geniş görünmesini sağlar. Koridorlarda uygun şekilde yerleştirilen aynalar, mekanı genişletir ve aydınlatır. Ofislerde açık ve profesyonel bir atmosfer yaratmak için aynalardan faydalanılır. 

Aynaların, 4 adet Ananas renk seçeneğinin yanında, farklı ayna renkleri ile çeşitliliği arttırıldı. Yaşam alanlarında,  ofislerde ve toplu kullanım alanlarında tercih edilebilen aynalar, Ananas zanaatkarları tarafından özenle üretildi.

Çerçeve ve aynalar özellikle oturma odaları veya girişler gibi alanlarda simetrik kompozisyonlar yaratmada etkili olabilir. Bu simetrik yaklaşım, dekoratif öğelerinizi sergilerken düzen ve zarafet hissi yaratır. Aynı zamanda farklı renk, boyut, formlarda olan ürünler birbirleriyle kombinlenerek farklı atmosfer yaratmaya yardımcı olur. Çerçeve, ayna ve raflı aynalar birbirleriyle eşleştiğinde kendi aralarında bir uyum yakalar.