İngiltere Tottenham'da Bir Türk Restoranı.

Bu yazımızda sizlere İngiltere'nin sevilen Tottenham bölgesinde bulunan enfes bir mekanı tanıtmak istiyoruz: Alici's Hookah Bar. Bu özel mekan, Cindibek Architects tarafından özenle tasarlanmış, ANANAS tarafından üretilmiş ve üç aylık bir süreç sonunda hayata geçirilmiştir.

Alici's Hookah Bar'a adım attığınızda, mekanın her köşesinde özel olarak tasarlanmış Alici's marka işaretlerle karşılanıyorsunuz. Mekanın girişinde ise sizi, nervür camla kaplanmış şeffaf metal tünel karşılıyor. Bu tünelin sonunda yer alan doğal ağaç kaplama ve metal levhadan oluşan iki parçalı panel, tasarımın ne kadar özenli olduğunu gözler önüne seriyor. Üzerinde profil büküm konstrüksiyon detayları taşıyan bu panel, kontrplak ve MDF saksılarda yer alan özel imalat kapı kollarını içeren metal kapılara, bar tezgahlarına, nis mobilyalarına, tavana monte edilen sarkıt saksılara ve aydınlatmalara, WC ve mutfak kapılarına ve mobilyalarına kadar bir dizi özel imalatı içeriyor.

Bu muhteşem mekanın hayata geçirilmesindeki montaj ve teknik çizimler, profesyonel ekibimiz olan ANANAS firması tarafından hazırlandı. Projede kullanılan farklı malzemelerin sorunsuz bir şekilde monte edilebilmesi için süreç boyunca, müşterilerimizin istekleri doğrultusunda geliştirmeler yapıldı ve prototipler üzerinde titizlikle çalışıldı.

Alici's Hookah Bar, Cindibek Architects'ın tasarım anlayışının ve detaylara verdiği önemin bir yansıması olarak Tottenham'ın kalbinde konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Bu mekan, sadece bir mekan değil, aynı zamanda bir sanat eseri olarak hayat buldu. Sizleri de yolunuz düşerse Alici's Hookah Bar'ı keşfetmeye ve bu benzersiz deneyimi yaşamaya davet ediyoruz.

Kişiye özel ürünler ve proje üretimleriniz için;

info@ananasdc.com / +90 555 854 6968 - +90 555 204 4687 iletişim bilgileri üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.