Kokusunu ve Estetiğini Anadolu' dan Alan İki Seri

Ananas Woodworking olarak Genç ve dinamik ekibimizle, tasarım ve üretim becerisi yüksek bir ahşap atölyesi olarak çalışmakta olup, Sofra ve Stool serilerini tasarım meraklıları ile buluşturduk.

Anadolu kültüründen esinlenilerek tasarlanan Sofra ve Stool serileri, doğu kültürünün etnik formlarından yola çıkılarak ve ruhuna da sadık kalınarak el işçiliği ile üretildi. İki seri olarak ele aldığımız Sofra serisi ve Orient, Bookworm, Buka (Stool) Torna işlemi görmüş sedir ağacı ve kendine has doğal kokusuyla iki ürünün ham maddesi olup ürünlere bambaşka bir koku ve can katıyor. Toroslarda yetişen sedir ağacı aynı zamanda parfüm karışımlarının ham maddesi olup kendine özgü doğal görünümü ve kendine has kokusuyla kullanıcıyı etkileyen iki yeni seri ortaya çıkmış oluyor.  

Geleneksel kültürümüzdeki yer sofralarından ilhamını alan Sofra serisi, iki ayrı ölçüde, farklı kullanımlar düşünerek tasarlandı. Kullanıcıya, Anadolu kültüründen gelen yer sofrasını deneyimleyebileceği ya da tercihine göre orta sehpa ve yan sehpa olarak da kullanabileceği ürünler ile farklı alanlar açan tasarımcılarımız, metalden üretilen tepsilerde de silver ve gold gibi iki farklı renk seçeneği sunmaktayız.

         

+ Sofra Orta ve Yan Sehpa (Silver)                                                  + Sofra Yan Sehpa (Gold)

Orient Buka ve Bookworm ürünlerimizin olduğu Stool serisi ise banyo, yatak odası, kapı girişi veya oturma alanlarında hem tabure hem de sehpa olarak kullanılabilirken aynı zamanda komodin olarak değerlendirilebiliyor.

+ Tüm Stool ürünlerini incelemek için...